• 0593 - 54 08 33

Uitvaartbegeleiding Beilen bij Uitvaartcentrum Beilen

Bij uitvaartcentrum Beilen vindt u mensen die u met aandacht en rust begeleiden. Zo helpen we u en uw naasten door de lastige tijd waar u voor komt te staan wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare. Gevoelens gaan tijdens deze periode alle kanten op. De mensen van Uitvaartcentrum Beilen begeleiden u graag tijdens deze periode door het bieden van een luisterend oor en ontzorging van al het regelwerk wat er bij een uitvaart komt kijken. Zo kunt u zich bezig houden met het rouwproces en weet u zeker dat alles voor u geregeld wordt. Uitvaartbegeleiding Beilen nodig? Wij begeleiden u graag tijdens deze lastige tijd.

uitvaartbegeleiding Beilen

Uitvaartbegeleiding door Uitvaartcentrum Beilen

Uitvaartcentrum Beilen biedt uitvaartbegeleiding voor de leden van onze uitvaartvereniging, maar ook wanneer u niet aangesloten bent bij onze uitvaartvereniging kunt u toch bij ons terecht voor de uitvaartbegeleiding. Of het nou de wens is om gecremeerd te worden, of toch juist begraven: samen met u bespreken wij de mogelijkheden en verzorgen wij een afscheid waar u later met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Wilt u graag meer informatie over ons uitvaartcentrum, heeft u vragen of heeft u uitvaartbegeleiding nodig? Wij zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken via 0593 54 08 33. Ook is er iedere dag een inloopspreekuur van 19.00 tot 20.00 uur.

Over onze Uitvaartvereniging

Onze uitvaartbegeleiders

Wij maken graag kennis met u!

Wilt u meer informatie? Wij spreken het graag onder het genot van een kopje koffie met u door. Uiteraard geheel vrijblijvend.