• 0593 - 54 08 33

Uitvaartvereniging

De uitvaartvereniging verzorgt de uitvaart voor iedereen, zowel leden als niet-leden. Vanaf het verzorgen van de overledene tot en met het regelen van de afscheidsplechtigheid: wij zijn er voor u.

Vroeger zorgden de buren voor de uitvaart, er was zorg voor elkaar: de noaberplicht. De uitvaartvereniging heeft als het ware deze zorg en taken overgenomen in de tijd dat mensen het steeds drukker kregen. Wat blijft, is de menselijke maat. Mensen die vanuit en voor de Uitvaartvereniging werken kennen Beilen en de omgeving goed. Ze kennen de gewoontes en gebruiken, dat voelt vertrouwd.

Als lid van de uitvaartvereniging heeft u voordelen. U bent welkom op de jaarlijkse ledenvergadering en u heeft inspraak in de tarieven en uitkeringen. In feite bepaalt u de kwaliteit van onze dienstverlening, wij werken voor u. Het lidmaatschap kost € 45,00 per jaar. U krijgt uw korting van € 1500.- en 10% op het basistarief en o.a. het gebruik van het uitvaartcentrum. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het servicelidmaatschap waarbij u 10% korting krijgt op het basistarief. (2014: u betaalt € 20.- als u jonger bent dan 40 jaar, bent u 40 of ouder dan betaalt u € 35.- per jaar.)

Als bestuur realiseren wij ons, dat u hiermee niet alle kosten van een uitvaart volledig vergoed krijgt. Daarom zijn wij als uitvaartvereniging een samenwerking aangegaan met de Twenthe Uitvaartverzekering. Heeft u vragen over een aanvullende verzekering bij bijvoorbeeld de Twenthe Uitvaartverzekering neemt u dan gerust contact op met de ledenadministrateur.

U kunt hier een formulier invullen met betrekking tot het gewenste lidmaatschap.

 

U bent – lid of geen lid van de uitvaartvereniging – altijd van harte welkom met uw opdracht en vragen.