• 0593 - 54 08 33

Nieuwsbrief december 2019

Beste lezer,

Hierbij de digitale nieuwsbrief van de Uitvaartvereniging Beilen-Hooghalen en omstreken.

Nieuws
Wij hebben een paar interessante zaken die we graag met u willen delen. U hebt daar recht op. U bent immers lid van deze vereniging.

De Lichtjesavond
De jaarlijkse lichtjesavond op de begraafplaatsen in Hooghalen en Beilen  wordt dit jaar gehouden op zondag 22 december. Tussen 18.00 uur en 19.30 uur kunt u een lichtje brengen bij de laatste rustplaats van uw dierbare. De begraafplaats wordt verlicht door middel van fakkels, er is muziek en warme chocolademelk. Er zijn mensen waar u een praatje mee kunt maken.

Goed om te weten
Inmiddels zullen er diverse leden benaderd zijn door uitvaartverzekering Twente NV.
Met Twente uitvaartverzekeringen heeft het bestuur een afspraak gemaakt, dat wanneer een lid zich extra wil bijverzekeren wij daar graag de mogelijkheid voor bieden.
In Twente uitvaartverzekeringen hebben wij hierin een goede partner.
Het is uiteraard onmogelijk om in een kort tijdsbestek al onze leden te bezoeken. Als u nog geen bezoek gehad heeft, dan zal er in de komende periode uiteraard ook contact met u worden opgenomen.
Heeft u hier vragen over? Kom dan een keer langs op ons inloopspreekuur. Iedere eerste dinsdag van de maand tussen 19.00 uur en 20.00 uur in het Uitvaartcentrum.

Thema-avond
Op donderdag 12 maart 2020 is er in het Uitvaartcentrum een thema-avond over mantelzorg in de laatste fase.
Er zijn mensen die werkzaam zijn in de palliatieve zorg die deze avond een inleiding verzorgen over dit thema. Tevens zal Van der Weg uitvaartassistentie een klinische les geven over het verzorgen van de overledene. De avond begint om 20.00 uur en u bent welkom vanaf 19.00 uur. Medewerkers van ons Uitvaartcentrum geven u graag een rondleiding door ons uitvaartcentrum en er staat uiteraard koffie en thee klaar. 

Website
Voor meer informatie over de lichtjesavond, verzekeren, de thema-avond en andere zaken, waaronder de data van het inloopspreekuur kunt u terecht op onze website www.uitvaartcentrumbeilen.nl.
Ook kunt u op de website zien hoe sfeervol, en zeker niet somber of eng, de aula en de opbaarruimtes zijn ingericht.

Namens het bestuur,
Piet Hunse