Uitvaart regelen

Na de verzorging en het opbaren bespreken we in de dagen daarna alles wat nodig is om de uitvaart te regelen. Ook hier is er weer alle rust, de uitvaart moet uiterlijk op de zesde werkdag na het overlijden plaatsvinden. Dat geeft rust en ruimte om de juiste beslissingen te nemen.

Centrale vraag is: hoe wilt u afscheid nemen, wat past bij u en bij de overledene? De uitvaartleider luistert naar u en gebruikt uw verhaal en het levensverhaal van de overledene als basis voor het regelen van de uitvaart. In gesprek met elkaar bespreken we alles wat nodig is in aanloop naar de uitvaart en voor de dag van de uitvaart zelf. We regelen de afscheidsplechtigheid en crematie of begrafenis. We regelen alle formaliteiten, maken de rouwbrief en stellen rouwadvertenties op.

Wat betreft de rouwbrief zijn er vele mogelijkheden, u kunt hier zien welke collectie kaarten uitvaartcentrum Beilen biedt, naast natuurlijk de mogelijkheid van een geheel persoonlijk vormgegeven kaart.

Natuurlijk kijken we naar de mogelijkheden van het rouwvervoer.

Bekijk de kaarten

Bekijk en bestel hier op een gemakkelijke manier uw rouwkaart.
lees verder

Naar het muziekboek

De juiste muziek uitkiezen voor een plechtigheid is niet altijd eenvoudig. In ons online muziekboek vindt u talloze muziekstukken, van klassiek tot populair, van opera tot jazz.

lees verder

Uitvaart
kisten

Wij bieden een uitgebreid assortiment uitvaartkisten. Ook bieden we een aantal duurzame, milieuvriendelijke uitvaartkisten aan.


lees verder

Rouw
vervoer

Bekijk hier de mogelijkheden wat betreft ons rouwvervoer.

lees verder