• 0593 - 54 08 33

Onze uitvaartverzorgers

Piet Hunse

Piet Hunse is uitvaartverzorger en tevens het gezicht achter uitvaartcentrum Beilen. Samen met zijn medewerkers kent hij de streek, de gewoontes en de mensen goed.

Als uitvaartverzorger vind ik het een eer nabestaanden goed op weg te helpen bij een uitvaart. Ik merk steeds weer dat dit de eerste stap is in de rouwverwerking. Terugkijken op goed afscheid nemen helpt om verder te gaan.

Naast dat ik het uitvaartcentrum beheer, ga ik met u op weg en regel met u samen alles wat nodig is.
Mijn opleiding, levens- en werkervaring bieden mij de nodige basis.

Het uitgangspunt van de vereniging is dat alles goed moet gebeuren. Dat past bij mij, voor minder ga ik niet. Mijn drijfveer is de ander tot zijn of haar recht te laten komen.

Ik ben er graag voor u.

Onze uitvaartverzorgers

Naast Piet Hunse is Anjet van Kapel-Pekel ook uitvaartverzorger voor de uitvaartvereniging.

In 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot uitvaartbegeleider en heb deze in maart 2016 met succes afgerond. Hierna mocht ik bij diverse collega’s praktijkervaring op doen o.a. als overledenenverzorger, rouwchauffeur en assistent uitvaartverzorger/-begeleider. Ik ben blij dat ze hun kennis en ervaring met mij wilden delen. Tijden veranderen, ook in de uitvaartwereld en daarom blijf ik mij ontwikkelen en sta open voor nieuwe ervaringen en ideeën.

Het geeft een fijn gevoel om mensen te kunnen steunen en bij te staan, op het moment dat ze dit nodig hebben. Dan wil ik er graag voor ze zijn en ze begeleiden.